Unhealthy On Saturday – Must-Follow Instragram Accounts

Voor deze Unhealthy On Saturday had ik het idee om een heerlijk, ongezond, vol met suiker en chocolade en bordevol calorieën recept met jullie te delen. Vol goede moed ging ik dus aan de slag om een dessert bestaande uit laagjes met onder andere chocolade, koekjes en rood fruit te maken, maar ik ben gigantisch gefaald en heb in plaats van een lekker toetjes gegeten, een uur de keuken kunnen poetsen. Dat (of misschien beter een ander) recept houden jullie dus nog tegoed. Voor deze week deel ik Must-Follow Instragram Accounts voor de lekkerste en mooiste caloriebommen!

@rawberryfields

@rawberryfields is de Instagram van Rachel uit Bristol, UK. Ze is een Raw-Foodie en eigenlijk is de heel misplaatst in dit blog. Ze maakt namelijk alleen maar raw desserts. Desondanks vind ik dat ze hier een plekje verdiend, ze maakt namelijk prachtige foto`s en alles ziet er zo ongelofelijk lekker uit dat ik bijna zelf een Raw-Foodie wil worden. Toch een beetje gezond op Unhealthy On Saturday. Haar blog inclusief recepten kun je trouwens hier vinden.

@goodiesbydani

@goodiesbydani is een bedrijf in Dallas, Texas en plaatst helaas, helaas, geen recepten. En ook geen website. Wel foto`s om bij te watertanden. Volgens mij vliegen de kilo`s eraan door alleen maar naar de foto`s te kijken.

@bakersroyale_naomi

@bakersroyale_naomi is zeg maar echt liefde. Behalve sweets, heeft ze nog veel meer lekkere recepten (onder andere een categorie met alleen maar cocktails) welke ze verzamelt op haar blog. Ik zou willen dat ik zulke prachtige recepten en foto`s kon maken.. zucht.

@thecakeblog

Nog liever zou ik willen dat ik zulke prachtge taarten als @thecakeblog zou kunnen maken. Behalve een Instragram account vol prachtige taarten is er ook een blog met nog veel meer inspiratie en tips.

@letmeeatcake

Let me eat cake, because you should always save room for dessert is het motto van @letmeeatcake. Dit account is van Nastassia Johnson die telkens dit blog onderhoudt, of eigenlijk: waar ze alles verzamelt wat niet goed voor de lijn, maar te lekker om te laten staan is.

Wat zijn nog meer Must-Follow Instragram Accounts voor de lekkerste en mooiste zoetigheden?

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge