V-BOMB – Veggie Juices

Onlangs kwam Eva bij ons op bezoek. Eva woont in Oostenrijk > Europa > Eten. Zo simpel is het. Toen Eva mij vroeg wat ik graag wilde hebben vroeg ik om de websites van supermarkten bij haar in de buurt zodat ik het assortiment kon zien. Nietbegrijpend stuurds Eva mij deze links. Ik begreep niet waarom zij dit zo gek vond. Tot ik erachter kwam dat je het assortiment helemaal niet online kunt zien! Je kunt geen online boodschappen doen in Oostenrijk. Mijn schrik was groot. Anyway, gelukkig nam ze een pakket vol met lekkere dingen mee toen ze hier kwam. Wij hadden echter niets in huis gehaald en dus ook geen ontbijt. No problemo! Ik starte mijn laptop op, surfde naar yemeksepeti (net zoiets als justeat.nl) en bestelde broodjes en Ayran (soort karnemelk). Twintig minuten later aten we ons ontbijt. Eva was vol verbazing dat zoiets mogelijk is. “Hà, ze moest eens weten” dacht ik. Want behalve boodschappen bestellen via het internet, kunnen wij in Nederland nog zoveel meer bestellen en laten bezorgen. Van kook,- en maaltijdpakketten tot koffie en van pizza tot panty`s. Maar wist je ook dat je tegenwoordig zelfs kant en klare juices kunt bestellen?

VBomb drankjes

Julia Bakker heeft na vage gezondheidsklachten en gewichtsproblemen haar levensstijl totaal omgegooid naar een gezondere en sportievere manier van leven. Vorig jaar was zij in New-York en raakte zij bekend met de ‘The Juicebar’, een bar waar je diverse, gezonde juices kunt bestellen en die dan vers geperst worden. In haar enthousiasme heeft zij daar een Angel juicer aangeschaft zodat zij ook in Nederland gezonde juices voor zichzelf en haar gezin kon maken. Doordat mensen in haar omgeving net zo enthousiast waren, kwam er steeds meer vraag naar lekkere juices en is V-Bomb nu een feit.

Vbomb Drank

Op dit moment worden er zes verschillende smaken aangeboden: Biet, Venkel, Tarwegras, Wortel, Kruiden en Paprika. Deze groenten zijn de basis voor de juices en worden verrijkt met diverse kruiden. De V-Bomb is een koudgeperste sap van vijfhonderd gram groenten, fruit en kruiden. Hiervan blijft tweehonderdvijftig milliliter sap over en dit wordt de inhoud van een recylebaar(!) flesje V-Bomb. Dit ene flesje bevat je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit.

V Bomb Veggie Juice

De meeste ingrediënten bevatten veel vezels, mineralen en verschillende soorten vitamines en werken bloedzuiverend ontgiftend en bevatten antioxidanten. Op de website kun je de verschillende werkingen van de verschillende ingrediënten heel fijn nalezen.

Tarwegras
V Bomb Tarwegras Veggie Juice
De Tarwegras bestaat uit tarwegras, appel, peer, munt en gember.

Bieten
V BOMB Veggie Juice Bieten
Deze is gemaakt van rode biet, peer, appel, bleekselderij, wortel en gember.

Venkel
V Bomb Juice Venkel
In de juice zit venkel, appel, spinazie en limoen.

Paprika
VBomb Paprika
De Paprika bestaat uit paprika, peer, appel en gember.

Wortel
V Bomb Veggie Juice Wortel
In de Wortel juice zit wortel, sinaasappel, munt en gember.

Kruiden
V Bomb Veggie Juice Kruiden
De Kruiden is gemaakt van basilicum, munt, koriander, appel, wortel en limoen.

V-Bomb Veggie Juice wordt rauw en koud geperst met de slowjuicer. Het is een versproduct en wordt direct na de productie in de shockvriezer ingevroren voor optimale versheid. Door invriezen treedt geen verlies van kwaliteit en smaak op. De juices worden ingevroren bezorgd door Post NL. Post NL rijdt met een speciale koelverpakking zodat de sapjes niet (geheel) ontdooien. Het is belanngrijk om de sappen na ontvangst direct in de vriezer te leggen. Let hier dus op als je besteld. Als de drankjes ingevroren zijn, zijn ze tenminste negen maanden houdbaar. Na ontdooiing zijn de drankjes nog vijf dagen houdbaar.

V-Bomb Veggie Juices zijn verkrijgbaar vanaf zes stuks voor 19.50 euro inclusief verzendkosten. Kijk voor meer informatie op:

V-Bomb

Facebook Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge